Italian Padel Deluxe

Vår mest sålda banmodell

Passar utmärkt för både inne & utomhus bruk, samtidigt som modellen är CE-godkänd. Med ett fantastiskt rostskydd och 10 års garanti ni känna er trygga.

Passar utmärkt för både inomhus & utomhus bruk.

Banans konstruktion består av 2mm tjocka stolpar och är den kraftigaste på marknaden vilket gör stabiliteten i ramen så stark den kan vara. Banan levereras enbart med 12 mm härdat glas som standard då det har avgörande betydelse

Enda CE-godkända banan i världen

Vår bana är som första och just nu enda i världen CE-godkänd vilket innebär att allt material är godkänt ur miljösynpunkt och banans konstruktion är också godkänd för spelarnas säkerhet. Det skall inte finnas delar i stålkonstruktionen som sticker ut eller i framtiden kan brista så att man kan skada sig om man springer in i en vägg. Vi är väldigt trygga med att kunna lämna hela 10 års garanti på våra banor då de genomgående håller absolut högsta möjliga kvalité. Stålet har också genomgått en rostskyddstest som garanterar mot rostangrepp i minst 20 år. Stålet är galvaniserat och lackeringen sker via pulverlack i ugn vilket ger lackeringen en överlägsen styrka och tålighet. Banan levereras med full LED belysning av högsta kvalité och enligt Internationella Padel Federationens rekommendationer.
Producerad av Italian Padel, Calvisano Italien

Vill du bygga padelbana?

Det är enklare än du tror.

Vi hjälper dig från idé till första serve.