Italian Padel Panoramic

En bana med stilren design

Med sin stilrena design, passar denna typ av bana utmärkt för både inne & utomhus bruk. Modellen är CE-godkänd och med ett fantastiskt rostskydd och 10 års garanti kan ni känna er trygga.

Italian padel Panoramic

Bakvägg utan mittstolpar

En patenterad lösning för att stadga upp bakväggen finns dock som utgör en 100%-ig trygghet för maximal styrka även i denna konstruktion. Om du vill ha en Panorama bana som kommer att stå stadigt ute som inne under minst 15-20 år så är detta banan för dig. Vår 10-åriga garanti täcker självklart också alla extradetaljer som inte Deluxe banan har.
Italian padel Panoramic indoor

Panoramic för inomhus

Stolpar med något mindre dimension pga att ramen inte kräver samma styrka inomhus vilket leder till något billigare pris. Det finns självklart inga som helst nackdelar utan vi rekommenderar denna bantyp för inomhusbruk. En patenterad lösning för att stadga upp bakväggen finns dock som utgör en 100%-ig trygghet för maximal styrka även i denna konstruktion. Om du vill ha en Panorama bana som kommer att stå stadigt ute som inne under minst 15-20 år så är detta banan för dig. Vår 10-åriga garanti täcker självklart också alla extradetaljer som inte Deluxe banan har.


Vill du bygga padelbana?

Det är enklare än du tror.

Vi hjälper dig från idé till första serve.